Waarom heb jij voor deze uitdaging gekozen? Heeft iemand jouw geïnspireerd?
Ik heb hiervoor gekozen omdat ik merkte dat het afvallen en gezond eten zelf niet goed lukte. Omdat dit niet lukte gooide ik met de pet naar mijn voedingspatroon waardoor ik enorm was aangekomen.
Hoe was je fitness ervaring voordat je aan deze uitdaging begon? Of beoefen je een andere sport?
Voorheen deed ik groepslessen in de sportschool en sporadisch deed ik een trainingsschemaatje samen met een vriendin
Wat was je doelstelling? heb je deze bereikt?
Mijn doelstelling was om in ieder geval mijn oude kledingmaat (m/l) terug te krijgen i.p.v. xl. Daarnaast wilde ik graag buikomvang verliezen. Dit is zeker gelukt! Buikomvang -20cm en kledingmaat s/m!
Heb je tijdens de challenge obstakels ervaren?
Jazeker. Ik vond zelf soms dat het allemaal niet snel genoeg ging. Raakte dan best wel van slag als ik merkte dat het getal op de weegschaal eventjes niet daalde. Jij hielp mij hiermee vooruit en liet mij weten dat dat normaal is! Daarnaast merkte ik ook dat ik het ooit lastig vond om bv naar de film te gaan en dan een popcorn te nemen. Jij liet mij zien dat dat gerust kan! Je was ook altijd bereikbaar voor mijn vragen
Heb je een betere mindset gecreëerd?
Jazeker! Ik ben nog steeds op hetzelfde gewicht als toen jij mij coachte. Nu eet ik veel bewuster en vaak ook dingen die ik uit voedingsplannen heb gehaald, omdat ik die nog steeds super lekker vind! 
Ook ben ik door jou verliefd geworden op fitness en hier op doelen behalen, ben hier nog steeds mee bezig! Ook heeft het coaching traject mij enorm geholpen in de eerste Lock down omdat ik lekker met mijn doelen bezig was! 
 Welk advies geef jij iemand mee die ook een challenge of uitdaging aan wilt gaan?
Geloof in jezelf en vertrouw Chelsea 100%. Ik wist zelf totaal niet wat ik aan het doen was toen ik zelf probeerde af te vallen. Chelsea heeft hier echt verstand van en is heel flexibel. Je kan altijd bij haar terecht en ze denkt ontzettend goed mee. Ze is even blij met de resultaten die je boekt als jijzelf ! 
Hoe ga je je doelen blijven bereiken?
Ik sport nog steeds intensief en ben echt verliefd geworden op het doelen behalen betreft fitness en sport! Daarnaast eet ik dus een stuk bewuster sinds ik bij jou in coaching ben geweest.
Winkelwagen
Scroll naar top