Waarom heb jij voor deze uitdaging gekozen? Heeft iemand jouw geïnspireerd?
Ik heb een winactie gewonnen op Instagram en was echt ontzettend blij dat ik deze had
gewonnen.

Hoe was je fitness ervaring voordat je aan deze uitdaging begon? Of beoefen je een andere sport?
Ik wou al een langere tijd iets aan mijn lichaam doen maar had het steuntje in de rug nodig. Ik heb jarenlang gekickbokst en ben daar een tijd geleden mee gestopt. Was wel al in de sportschool te vinden voor Fitnes maar vond het moeilijk om een ritme te krijgen.

 

Wat was je doelstelling? heb je deze bereikt?
Mijn doelstelling was minimaal 10 kilo afvallen en de 7 weer op de weegschaal te zien. Ook was mijn doelstelling om in een nieuwe gymset met een croptop te durven dragen. Dit is zwaar gelukt en ik ben een stuk zelfverzekerder over mijn lichaam geworden.

Heb je tijdens de challenge obstakels ervaren?
Er waren zeker opstakels. In het begin met het eetschema vond ik het heel moeilijk om regelmatig te eten. Ook at ik een stuk minder maar wel een stuk slechter. Dus het was ook moeilijk om mezelf elke keer te dwingen met eten. Met kerst en oud en nieuw had ik mezelf een beetje laten gaan. Dit was daarna ook op de weegschaal te zien maar eindstand was het het wel waard want het was er weer sneller af dan ik dacht.

Heb je een betere mindset gecreëerd?
Mijn mindset is enorm veranderd door Chelsea. Ik ben een stuk zelfverzekerder en zit stukken beter in mijn vel.

Welk advies geef jij iemand mee die ook een challenge of uitdaging aan wilt gaan?
Mijn advies aan anderen is om Chelsea je te laten begeleiden. Ik had enorm dat steuntje in mijn rug nodig en Chelsea is een ontzettend leuke en lieve dame die je niet veroordeeld en mij echt enorm heeft geholpen. Het is heel fijn dat je gewoon iemand hebt die je helpt en motivatie geeft.

Hoe ga je je doelen blijven bereiken?
Ik ga proberen om nog ongeveer 5 a 10 kg af te vallen maar ik blijf erbij dat een weegschaal niets zegt. Stel ik ben 6 kg kwijt en ik voel mij super in mijn lichaam dan blijf ik daarbij. De echte goals zijn natuurlijk net zo gespierd zoals Chelsea worden

Winkelwagen
Scroll naar top